Hvad er inkluderet i priserne?

Medmindre andet er angivet er priserne inklusiv forsikring og moms, men vi anbefaler at du nærstuderer din lejekontrakt grundigt inden du underskriver den når du får udleveret din lejebil. Du har ved afhentning af din lejebil flere muligheder for at tilvælge ekstra services i form af forsikringer mm. mod en meromkostning.

Hvad skal jeg medbringe når jeg afhenter bilen?

Du skal medbringe dit kørekort og dit personlige kreditkort. Det er altid første føreren af bilen hvis kreditkort der skal lægges til betaling for lejen
Hvis du skal have tilføjet en ekstra chauffør på din kontrakt, så er det nødvendigt du medbringer ekstra chaufførens originale kørekort ved afhentning af bilen. Kopier eller scan på mail godtages ikke. Ekstra chaufføren kan ikke møde op uden første føreren/betaleren af lejemålet er fysisk til stede, da det til enhver tid, er første føreren/betaleren af lejemålet, der skal underskrive en ny lejekontrakt hvorpå det godkendes, at der tilføjes en ekstra chauffør.

Kan jeg nøjes med at medbringe en fotokopi af kørekortet?

Nej. Du skal medbringe selve kørekortet. Fotokopier godtages ikke.

Er der forsikring incl. I prisen?

Prisen er inklusiv kasko og ansvarsforsikring, der er dog en selvrisiko, der kan tilkøbes lavere selvrisiko.

Kan andre køre udlejningsbilen?

Ja, i princippet kan du have ligeså mange ekstra førere på din udlejningsbil som du ønsker, så længe dette er angivet på din lejekontrakt. Der pålægges dog et ” ekstrafører ” gebyr for dette. Endvidere skal ekstra førers kørekort altid fremvises ved afhentningen af udlejningsbilen og dette skal være i sin originale form – kopier godtages ikke.
Det er obligatorisk at første føreren/betaleren af bilen, er fysisk til stede på udlejningsstationen hvis der skal tilføjes flere førere på kontrakten og det skyldes blandt andet at lejekontrakten skal underskrives af første føreren/betaleren af bilen herefter.

Kan jeg betale kontant?

Ja, du kan sagtens betale lejen kontant.

Kan jeg betale med debitkort?

Ja, du kan sagtens betale med debitkort, vi modtager ikke Maestro kort.

Kan jeg leje en bil et sted og aflevere den et andet?

Nej. Bilen skal altid leveres samme sted som du har fået den udleveret.

Skal jeg selv betale for brændstof?

Ja. Når du afhenter din INTOPIT udlejningsbil, vil der altid være brændstof på. Det er vigtig du selv tanker bilen op til det samme som tankmåleren står på da du afhentede bilen. Når du afleverer bilen hos INTOPIT igen skal den være tanket som da du modtog bilen, ellers vil der blive pålagt et gebyr på 15 kr. pr. literen. INTOPIT anbefaler altid, at du afleverer din udlejningsbil tanket som da du modtog den. Se evt. collage hvor tankmåleren er afbilledet, så evt. brændstof gebyrer undgås.

Skal jeg betale et depositum?

Ja, vi tager en sikkerhed på dit kreditkort i form af et beløb, på 1000 kr. Beløbet bliver refunderet når bilen er retur.
Det betyder at du skal sørge for, at du har det beløb du skal leje bil for, + 1000 kr. til rådighed på din konto. Når du lejer biler på langtidsleje, dvs. over 27 dage, vil der ligeså være et depositum på 1000 kr.
Når bilen er returneret igen efter leje, bliver beløbet tilbagebetalt, med mindre der er skader på bilen, samt den ikke er tanket. Ved betaling med MasterCard kan der gå op til 14 dage før frigivelsen kan ses på kontoen igen.

Hvilken type brændstof skal jeg fylde på udlejningsbilen?

INTOPIT har både biler med diesel- og benzinmotorer. Det er derfor vigtigt at du altid er opmærksom på, hvilken type brændstof din udlejningsbil bruger. Brændstofs typen er sædvanligvis altid skrevet ved bilens brændstofs dæksel. Hvis man påfylder den forkerte type brændstof på bilen ødelægger det motoren, og forsikringen dækker ikke de omkostninger, som er forbundet med at udbedre skaden. Hvis du er i tvivl om hvilket brændstof din udlejningsbil bruger, så kontakt altid INTOPIT før du tanker køretøjet.

Hvor gammel skal man være for at kunne køre en udlejningsbil?

Minimumsalderen for at leje bil hos INTOPIT er 20 år.

Må jeg køre udlejningsbiler til andre lande?

Ja, du må godt gøre udlejningsbilen til andre lande. Dog tillader vi ikke at vores udlejningsbiler køres til eller igennem følgende lande: Storbritannien, Moldova, Hviderusland, Cypern, Island, Malta, Albanien, Israel, Iran, Irak, Marokko, Tunesien, Tyrkiet, Bulgarien, Estland, Ungarn, Letland, Litauen, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Rumænien, Rusland, Bosnien, Hercegovina, Kroatien, Makedonien, Slovenien, Serbien, Montenegro og Korsika.
Alle forsikringer frafalder såfremt ovenstående ikke overholdes.

Hvem skal jeg ringe til hvis min bil oplever driftstop?

I tilfælde af driftstop eller lignede komplikationer med din udlejningsbil, så kontakt nedenstående:
INTOPIT servicetlf. +45 69 14 58 88 Står også i forruden ved servicemærkat.

Kan jeg forlænge min lejekontrakt?

Du kan som udgangspunkt godt forlænge din lejekontrakt, medmindre at den bil du kører i er solgt og derfor skal returneres. På korttidsleje (Leje på under 27 dage) og på betingelse af, at du indbetaler den ekstra lejeydelse med straks overførsel med det samme, eller kommer ind på kontoret og betaler kontant. På langtidsleje (Leje på minimum 30 dage) kan du forlænge lejekontrakten op til 180 dage i alt

Kan jeg køre bilen på et alm. Kørekort kategori B?

Ja, alle vores biler kan køres på kørekort til personbil (kategori B)